Ochrana osobných údajov

1. Spoločnosť AMM Servis, s. r. o. Vás týmto informuje o spracovaní Vami poskytnutých osobných údajov, a to v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov (ďalej len GDPR).

2. Správca bude spracovávať tieto osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • názov spoločnosti
  • e-mail
  • telefónne číslo
  • IČO, DIČ

3. Uvedené osobné údaje je nutné spracovať za účelom bežného predaja na predajni a veľkoobchod. Tieto údaje budú spoločnosťou spracovávané po dobu 5 rokov.

4. Udeľuje s vyššie uvedeným spracovaním svoj výslovný súhlas. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, a to napríklad telefonicky na čísle +421 903 912 296 alebo zaslaním e -mailu na adresu ammservis@gmail.com

5. Spracovanie osobných údajov je vykonávané spoločnosťou, Vaše osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

  • STK
  • EK

6. Z dôvodov súvisiacich s činnosťou spoločnosti môže vzniknúť potreba Vás kontaktovať, a to za účelom:

  • upozornenie na blížiaci sa koniec platnosti STK
  • pripomenutie dohodnutého termínu návštevy servisu
  • V takom prípade je stanovisko Subjektu k jednotlivým formám kontaktu zo strany Správcu nasledujúce:
  • telefonicky: subjekt Súhlasí s kontaktom
  • prostredníctvom SMS: subjekt Súhlasí s kontaktom
  • e-mailom: subjekt Súhlasí s kontaktom
  • poštou: subjekt Súhlasí s kontaktom

7. Správca dáva Subjektu na vedomie, že podľa GDPR má Subjekt právo:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť
  • požadovať od Správcu informáciu, aké osobné údaje o Subjekte spracováva
  • požadovať od Správcu vysvetlenie ohľadom spracovanie osobných údajov
  • vyžiadať si u Správcu prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť
  • požadovať od Správcu vymazanie týchto osobných údajov
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na Správca alebo na Úrad na ochranu osobných údajov
O nás